Jídelníček

21. 4. Pondělí
Svačinka
STÁTNÍ SVÁTEK
22. 4. Úterý
Přesnídávka
Pomazánka česneková s banketkou, ovoce, čaj šípkový (1,3,6,7)
Oběd
Polévka z červené čočky (1)
Rybí kostka na bylinkách, bramborová kaše, tzatziki, čaj (4,7)
Svačinka
Houska, tavený sýr, plus zeleninový talíř (okurka, červené paprika, rajče), džus (1,3,7)
23. 4. Středa
Přesnídávka
Tvarohová pomazánka s koprem, chléb, ovoce, horká čokoláda (1,3,7)
Oběd
Koprová polévka s vejci (1,3,7)
Zeleninové rizoto se sýrem, kyselý okurek, voda s citrónem (9,7)
Svačinka
Vajíčka s lučinou a kedlubna, cereální bageta, rakytníkový džus (1,3,6,7)
24. 4. Čtvrtek
Jablečná přesnídávka s piškoty, ovoce, broskvový čaj (1,3)
Oběd
Květáková polévka s krutóny (1,3,7)
Krupičková kaše, máslo, cukr, granko (děti)/Mašličky s perníkem a cukrem na másle (dospělí) (1,3,7)
Svačinka
Chléb s pomazánkovým máslem a tuňákem, rajče, caro (1,3,4,7)
25. 4. Pátek
Přesnídávka
Cereálie, mléko, ovoce (1,7)
Oběd
Vývar s kapáním (1,3,9)
Vepřové v mrkvi s hráškem a smetanou, brambory, džus (1,3,7)
Svačinka
Rohlík, špalíček sýra, kakao (1,3,7)
Alergeny
  1. Obiloviny obsahující lepek
  2. Korýši
  3. Vejce
  4. Ryby
  5. Jádra podzemnice olejné
  6. Sójové boby
  7. Mléko
  8. Skořápkové plody
  9. Celer
  10. Hořčice
  11. Sezamová semena
  12. Oxid siřičitý a siřičitany
  13. Vlčí bob
  14. Měkkýši